Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Rólunk > A Sybase-ről
 
 
 

A Sybase-ről

Sybase Inc.: információ-menedzsment, elemzés és mobilizáció

A Sybase vezető az adatbázis technológia fejlesztésében és elterjesztésében. 1984-es megalapítása óta a Sybase elnyerte a világ vezető vállalatai többségének bizalmát, elsősorban azzal az innovációs képességgel, biztonsággal és hatékonysággal, amelyet az információmenedzsment és információtovábbítás terén nyújt termékein és megoldásain keresztül ügyfeleinek.

Ma a Sybase iparági vezetőnek számít a nagyvállalati információmenedzsment, elemzés és mobilizáció terén. Világszerte, ahol adatok nagy tömegét kell feldolgozni, a Sybase név a kimagasló teljesítményt jelenti, a tranzakciószám vagy éppen a biztonság szempontjából kritikus adatbázisainak jelentő része a kereskedelem, kommunikáció, pénzügyi, kormányzati és egészségügyi szféra területén a Sybase technológiáján futnak.

A Sybase számokban

  • piacvezető – az információmenedzsment, elemzés és mobil üzenetkezelés, valamint a vállalati mobility területén
  • bizonyított – 34.000 vállalati ügyfél, valamint a Fortune 100-as listájáról 91 óriáscég a Sybase technológiájára építkezik
  • tapasztalat – a vállalati szoftverek piacán 1984 óta van jelen
  • innovatív – több száz szabadalom az információmenedzsment és mobility terén
  • globális – több mint 4000 alkalmazott a világ 60 országában
  • pénzügyileg stabil – 2007-ben átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi küszöböt, az ezt követő években, még a válság időszakában is, rekordbevételt ért el

Üzleti stratégiánk: The Unwired Enterprise

A Sybase lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy a vállalat megszabaduljon a kötöttségektől: az üzletileg kritikus információkat a döntés helyszínére továbbítjuk, hogy az rendelkezésre álljon a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő személyeknek. Tartózkodjanak bárhol, bármikor.

Mire fókuszálunk a piacon?

A Sybase információ-mendzsment, elemző és mobility megoldásai számos üzletileg kritikus rendszert működtetnek világszerte. A vállalatok és szervezetek a Sybase technológiájával nagymennyiségű információt tudnak kezelni, elemezni, valamint mobilizálni annak érdekében, hogy ezek a vitális adatok elérhetővé váljanak az emberek számára függetlenül attól éppen hol tartózkodnak, és milyen eszközt használnak. És mivel a Sybase megoldásai nyílt, platform független technológiákon alapulnak, ezért a szervezetek biztosak lehetnek benne, hogy az IT terén történt befektetések hosszú távra szólnak.

A cég sikerét széleskörű, lojális ügyfélbázisának is köszönheti, vezető szerepet tölt be olyan kulcsfontosságú vertikális piacokon, mint a pénzügyi, telekommunikációs, ipari és kormányzati területek. A világ huszonöt vezető bankja közül huszonnégy, valamint a vezető ötven pénzügyi szervezet közül negyvenhat használja a Sybase kockázatelemzési platformját, továbbá a világ tőzsdéin valós időben több százezer tranzakció fut át a Sybase rendszerein másodpercenként.

A telekommunikációs iparág a Sybase mobil szolgáltatásait használja, hogy elérjen globálisan 4 milliárd előfizetőt. A 800 mobil operátor hálózatán át több mint 1,3 milliárd üzenetet továbbít naponta, adatbázis-technológiája több milliárd telefonbeszélgetés adatait tárolja és kezeli napi szinten. A kormányzati szektorban a hivatalok a Sybase rendszerei segítségével mobilizálják munkájukat, rögzítik a keletkező információkat, gondoskodnak a személyes adatok biztonságáról, illetve végeznek komplex elemzéseket néhány másodperc alatt több millió adatsoron.

Sybase Products Hungary Kft.

A Sybase 1992 óta van jelen a magyar szoftverpiacon, a SYBASE Products Hungary Kft. 2004 óta a Sybase Inc. kizárólagos forgalmazója Magyarországon, ellátja a képviselettel járó feladatokat, beleértve az érvényes szerződéseket, terméktámogatási és termékkövetési szolgáltatásokat is. A cég fő feladata, a Sybase név és technológiai ismeretek népszerűsítése, illetve a Sybase partnerek fokozott támogatása. Magyarországon a Sybase Inc. enterprise termékeit forgalmazza, amelybe beletartoznak az adatbázis, adattárház és adatreplikációs technológiák, fejlesztő- és tervezőeszközök, valamint a mobility megoldások.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t