Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Adatmenedzsment
 
 
 

Adatmenedzsment

A vállalatok dollármilliókat költenek a kritikus információk kezelésére. A költségek és a komplexitás egyre magasabbá válik, ahogy a vállalat információmennyisége növekszik. Mi több, ezeknek az egyesített információknak nagy része szorosan összetartozó, nagy információhalmazban helyezkednek el, ezzel abba a csapdába esve, hogy egyre nehezebb a dinamikus üzleti folyamatokhoz szükséges adatokhoz való hozzáférés és ezen adatok frissítése. A Sybase adatbáziskelező termékei segítenek az információ komplex kezelésében, a jelentkező korlátok leküzdésében, biztosítják az adatok konzisztenciáját, használhatóságát.

Adatmenedzsment termékeink az alábbi csoportba oszthatóak:

  • extrém tranzakció igény: Adaptive Server Enterprise
  • adattárház és analitikus adatbázis szerver: Sybase IQ
  • kisvállalati környezet, beágyazott adatbázisok: SQL Anywhere
  • mobil és vezetéknélküli adatkezelés, adatszinkronizáció: SQL Anywhere

Adaptive Server Enterprise
Robosztus adatbáziskezelő szoftver, amely képes valós időben kiszolgálni a rendkívül magas tranzakcióigényű alkalmazásokat. Az internetes és a "hagyományos" létfontosságú OLTP és DSS alkalmazásokat támogatja. Az új, 15-ös verzió sebessége drasztikus mértékben lekörözi korábbi verzióit és a konkurensek termékeit is.

SQL Anywhere Studio
Az SQL Anywhere, a Sybase piacvezető mobil és beágyazott adatbázis- és adat-szinkronizációs technológiája. A termék lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy alkalmazásaikat az adatbázissal együtt szállítsák ügyfeleiknek, adataikat elérhetővé tegyék bárhol és bármikor. Felhasználási területe rendkívül széles, a vállalati adatbázis-szerverektől, az asztali munkaállomásokig, PDA-k, mobiltelefonok és más mobileszközökig terjed.

További termékek

Sybase IQ
A Sybase IQ-t nagyteljesítményű adatelemzésre tervezték, kombinálva az innovatív, szabványosított lekérdezési folyamattechnológiával, a kizárólagos oszlopfolytonos indexeléssel és a teljesítményre optimalizált algoritmusokkal.

Replication Server
A Replication Serverrel adatok mozgathatóak és szinkronizálhatóak a vállalati infrastruktúrán belül; biztosítja heterogén környezetben az adatok replikációját, valamint kiemelkedő adatmenedzselési lehetőségekkel rendelkezik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t