Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Replikáció és üzleti folytonosság
 
 
 

Replikáció és üzleti folytonosság

Egy üzleti vállalkozás rugalmasságának mérőfoka, hogy infrastruktúrája és azon belül különösen az informatikai rendszerei mennyire képesek ellenállni az olyan ártalmas eseményeknek, mint például a természeti katasztrófák, technikai meghibásodások, emberi hibák vagy szándékos károkozás. Nem várt esemény bekövetkeztekor a vállalatoknak biztosítaniuk kell rendszereik stabil működését, leállás esetén pedig vissza kell térniük működőképes állapotba olyan gyorsan, amennyire csak lehetséges, a létező legkisebb adatveszteség mellett. Röviden a katasztrófa elhárítás (Disaster Recovery) a működés helyreállítási ideje és az adatvesztés minimalizálását jelenti.

Replication Server
A Replication Serverrel adatok mozgathatóak és szinkronizálhatóak a vállalati infrastruktúrán belül; biztosítja heterogén környezetben az adatok replikációját, valamint kiemelkedő adatmenedzselési lehetőségekkel rendelkezik.

Disaster Recovery
Tekintse át, hogy a vállalati infrastruktúrát milyen mértékben célszerű kiegészíteni katasztrófa elhárító rendszerekkel ahhoz, hogy az a kívánt biztonsági fokot elérje és teljesítse.

Magas rendelkezésre állás
Az adatmenedzsment rendszerek folyamatos rendelkezésre állása létfontosságú a vállalatok számára. A Sybase többrétű megoldást kínál ennek a célnak a megvalósítására.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t