Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Adattárházak és -integráció
 
 
 

Adattárházak és -integráció

Sybase IQ
A Sybase IQ-t nagyteljesítményű adatelemzésre tervezték, kombinálva az innovatív, szabványosított lekérdezési folyamattechnológiával, a kizárólagos oszlop-folytonos indexeléssel és a teljesítményre optimalizált algoritmusokkal.

Sybase RAP
A Sybase RAP (RAP) egy adatbázisrendszereken alapuló analitikai adatbázis platform, amelyet jellemzően piacvezető nagyvállalatok használnak döntéstámogatásra a kereskedés és portfólió döntések területén. A RAP adatbázis technológiája segítséget nyújt a kereskedési tevékenységek összes szakaszán. Azáltal, hogy egy közös, megosztott platformot biztosít a felhasználók összes csoportjának, a RAP gyorsabb, átgondoltabb és biztonságosabb döntéseket tesz lehetővé széleskörűen a vállalat életében.

Replication Server
Egy vállalat versenyképessége akkor őrizhető meg, ha a szükséges adatok a megfelelő helyen és a megfelelő időben rendelkezésre állnak. A Replication Serverrel adatok mozgathatóak és szinkronizálhatóak a vállalati infrastruktúrán belül; biztosítja heterogén környezetben az adatok replikációját, valamint kiemelkedő adatmenedzselési lehetőségekkel rendelkezik. Mindez lehetővé teszi, hogy a Replication Serverrel az adatok a bonyolult, nagy kiterjedésű vállalati infrastruktúra bármely pontján közel valós időben elérhetőek legyenek.

Sybase Event Stream Processor (ESP)
A Sybase Event Stream Processor a méltán nagysikerű Complex Event Processing (CEP) adatbázis platform legújabb verziója, mely olyan üzletileg kritikus alkalmazások fejlesztését és kiépítését teszi lehetővé, melyek nagy mennyiségű adatokon történő valós idejű számításokkal segítik a vállalati döntéshozást. Az ESP lelke a Continuous Intelligence technológia, mely lehetővé teszi az események monitorozását, észlelését, elemzését és tárolását, az eseményekre reagálást valós időben, azonnal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t