Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Alkalmazásfejlesztés
 
 
 

Alkalmazásfejlesztés

A fejlesztők új kihívásokkal néznek szembe, és mindig nagy szükség van olyan innovatív eszközökre, amelyekkel hatékonyan tudnak dolgozni. A Sybase alkalmazásfejlesztő eszközöket tartalmazó teljes körű termékpalettája hathatós segítség a tervezés, fejlesztés, telepítés és a más rendszerekkel történő integrációs folyamatokban. Eszközeinkkel egyaránt lehetőség van mobil eszközökre és nagyvállalati méretekben fejleszteni, támogatják a többplatformú fejlesztést, a csoportmunkát, és az egymással, más gyártók platformjaival való integrációt.

PowerBuilder
Az iparág vezető gyors alkalmazás fejlesztő eszköze (RAD), amivel megnövelhető a fejlesztés hatékonyságát szoros integráció kialakításával a tervezés, modellezés, fejlesztés és menedzsment területén.

EAServer
Nyílt szabványokon alapuló vállalati szintű alkalmazás szerver, üzleti szempontból kritikus alkalmazások futtatására.

DataWindow.NET
A méltán népszerű DataWindow technológia immár a .NET fejlesztők számára is elérhető! A Sybase adatbázis-orientált komponense önálló termékként a .NET fejlesztők számára a platform független adatbázis-elérést, az adatok megjelenítését, módosítását, és riportok generálását.

PocketBuilder
Mobil eszközön futó alkalmazások IDE (Integrated Development Environment) fejlesztőeszköze, mellyel egyszerűen és gyorsan fejleszthet alkalmazást PocketPC és SmartPhone készülékekre.

Workspace
A Sybase technológiák integrált, Java-Eclipse alapú vállalati tervező és fejlesztő környezete.

Infomaker
Egy egyszerűen kezelhető jelentéskészítő, kliens-szerver alkalmazásokhoz, adatbázisokhoz.

További termékek

PowerDesigner
A Sybase PowerDesigner tervező és meta adat-kezelő eszköze egyedülálló módon biztosítja az informatikai rendszerek tervezést, a különböző platformon futó rendszerek áttekintését, és a gyors, hatékony fejlesztést. Az üzleti folyamatok modellezésétől kezdődően végigkíséri a tervezési folyamatot az adatbázisok és alkalmazások elkészültéig (kódgenerálás), valamint a már működő rendszerek üzemeltetése és továbbfejlesztése során felbecsülhetetlen szolgáltatást nyújt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t