Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Modellezés és meta-adatok
 
 
 

Modellezés és meta-adatok

Az integrált modellezés bevezetése a meta-adat menedzsment területén lehetővé teszi a vállalatoknak és szervezeteknek, hogy összegyűjtsék az üzleti, technológiai és információs területen keletkező meta adataikat, és integrálják egy egységes, repository-alapú meta adatbázisba. Mindez biztosítja, hogy a vállalati felhasználók, bárhol is legyenek, pontosan meg tudják mondani, hogy egy változtatás a vállalati infrastruktúrában milyen hatással lesz rájuk és az üzletre nézve.

A Sybase integrált modellező eszközét használó ügyfelek számára kulcsfontosságú a szervezeten belüli, részlegek fölött átívelő kommunikáció és együttműködés létrejötte, ezáltal az üzleti stratégiában megjelenő igények költséghatékonyan és időt megtakarítva vezethetőek be a vállalaton belül. A PowerDesigner immár nem technológiai eszköz, amellyel üzleti folyamatokat, adatbázisokat és alkalmazásokat tudnak modellezni, hanem a vállalat egészének modellezésére szolgáló hatékony, kohéziós eszköz.

PowerDesigner
A Sybase PowerDesigner tervező és meta adat-kezelő eszköze egyedülálló módon biztosítja az informatikai rendszerek tervezést, a különböző platformon futó rendszerek áttekintését, és a gyors, hatékony fejlesztést. Az üzleti folyamatok modellezésétől kezdődően végigkíséri a tervezési folyamatot az adatbázisok és alkalmazások elkészültéig (kódgenerálás), valamint a már működő rendszerek üzemeltetése és továbbfejlesztése során felbecsülhetetlen szolgáltatást nyújt.

Szoftvertervezés
Tematikus oldalunk a nagyvállalati tervezés problémáira, a meta adat menedzsmentre, az integrált tervezési környezet nyújtotta előnyökre fókuszál.

További termékek

Workspace
A WorkSpace egységes fejlesztői eszközkészletet, valamint egy hatékony vállalati modellező eszközt tartalmaz, az elterjedt technológiákhoz készült eszközök egy nyílt-forráskódú keretrendszerbe integrálva érhetőek el a tervezők és fejlesztők számára. A WorkSpace emellett számos, kifejezetten Sybase technológiához készült eszközt is tartalmaz, így a vállalati modellezés, adatbázis tervezés és fejlesztés, adattárházak és replikációk szervezése mellett lehetővé teszi a Java alapú webalkalmazások fejlesztését, szolgáltatások készítését, publikálást és katalogizálást, a DataWindow technológia felhasználását, fejlesztést mobil eszközökre. És sok minden mást...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t