Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Megoldások > Mobil megoldások
 
 
 

Mobil megoldások

Mobil vállalat – a Sybase megoldásaival

A vállalatok világszerte egyre fontosabbnak tartják a munkaerő mobilizációját. A Sybase ehhez olyan megoldást biztosít, amely képes az üzleti döntésekhez szükséges információkat, felületeket (e-mailek, adatok, alkalmazások, workflow-k) eljuttatni a döntés helyszínére, legyen a döntéshozó éppen bárhol vagy bármelyik időpillanatban. Mindezt ráadásul költséghatékony módon, a meglévő infrastruktúrára támaszkodva biztosítja.

A Sybase világszerte több millió vállalati felhasználónak biztosítja a vállalati adatok, levelezés, üzleti folyamatok, alkalmazások és szolgáltatások mobilizációját. Mint a vállalati mobilizáció piacvezető szereplője, a Sybase közel 20.000 mobility ügyféllel rendelkezik világszerte, több ezer partnercéggel dolgozik együtt és 20 éves tapasztalttal bír a területen.

Sybase Unwired Platform
A Sybase Unwired Platform segítségével a vállalatok gyorsan fejleszthetnek és üzemeltethetnek olyan mobilalkalmazásokat, amelyek a vállalati adatforrásokból táplálkoznak. A technológia elsődleges célja az üzleti folyamatok kiterjesztése a mobileszközökre, függetlenül attól, hogy a felhasználó milyen eszközt használ éppen, és helyileg hol tartózkodik. Az üzletileg kritikus adatok elérhetővé válnak az irodán kívül dolgozó munkatársak számára.

iAnywhere Mobile Office
Segítségével a vállalati levelezés akár valós időben elérhetővé tehető a mobileszközökön. A Mobile Office nem csupán e-mail szinkronizációs eszköz, hiszen a levelezésen túlmenően alkalmas a kritikus üzleti folyamatok mobilizációjára is. Gazdag eszköztámogatást, biztonságos adattovábbítást, eszköz szintű biztonságot (on-device security), könnyen kezelhető felhasználói felületet és kiemelkedő teljesítményt biztosít.

Afaria
Az Afaria átfogó mobileszköz menedzsmentet biztosít a vállalatok számára annak érdekében, hogy mobileszközeik, laptopjaik és az azokon tárolt adatok mindig naprakészek, megbízhatóak és biztonságosak legyenek.

SQL Anywhere
Az SQL Anywhere, a Sybase piacvezető mobil és beágyazott adatbázis- és adat-szinkronizációs technológiája. A termék lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy alkalmazásaikat az adatbázissal együtt szállítsák ügyfeleiknek, adataikat elérhetővé tegyék bárhol és bármikor. Felhasználási területe rendkívül széles, a vállalati adatbázis-szerverektől, az asztali munkaállomásokig, PDA-k, mobiltelefonok és más mobileszközökig terjed.

iPhone megoldások
A Sybase elkötelezett a platformfüggetlenség tekintetében, megoldásai számos operációs rendszeren és mobileszközön futnak, beleértve az iPhone-t is. A szoftvergyártó eszközmenedzsment, biztonság, alkalmazások, üzenetkezelés és fejlesztés terén kínál eszközöket, így lehetővé válik a vállalatok számára az iPhone, mint platform adoptálása.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t