Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Támogatás > Letöltés
 
 
 

Letöltés


A Sybase.com oldaláról letölthetőek teljes termékek, maintenance kiadások és hibajavítások, példák, és időkorlátos szoftverek (evaluation).

Maintenance kiadások és hibajavítások
Maintenance kiadások és hibajavítások a Sybase letöltési oldalain érhetőek el. A letöltést megelőzően MySybase regisztráció szükséges.

Sybase Developer Network (SDN)
Az Sybase Developer Network kifejezetten a fejlesztők számára létrehozott információs portál, ahol hozzáférhetnek a munkájuk során fontos technikai termékleírásokhoz, technológiai hírcsoportokhoz, oktatási anyagokhoz stb.

CodeXchange
A Sybase CodeXchange-en keresztül a fejlesztők egymással cserélhetik ki forráskódjaikat, utility-ket és szkripteket, valamint elérhetik az egyes termékekhez kiadott példákat.

Kipróbálható verziók
Egyes Sybase termékek esetében lehetőség van arra, hogy letöltse a termék időkorlátos változatát. A fenti hivatkozásra kattintva megtekintheti, hogy mely termékek és ezen belül verziók érhetőek el ilyen formában.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t