Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
 
 
CLICK TO CLOSE NAVIGATION
Oktatás
CLICK TO CLOSE NAVIGATION
 
 
Oktatás > Jelentkezési feltételek
 
 
 

Jelentkezési feltételek

A Sybase termékekkel kapcsolatos tanfolyamokra az alábbi feltételek figyelembevételével lehet jelentkezni:

  • A meghirdetett tanfolyamokra a tanfolyam megkezdése előtt bármennyi idővel lehet jelentkezni. Jelentkezéseket az online jelentkezési űrlap kitöltésével fogadunk el
  • Amennyiben egy hallgató több tanfolyamon is szeretne résztvenni, minden tanfolyamra külön kell jelentkeznie
  • A tanfolyamon való részvétel lemondását legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt két héttel lehet megtenni, az ezt követő időszakban történő lemondás esetén kötbért számítunk fel, amelynek mértéke a tanfolyami időponttól számított 2 héten belül történő lemondás esetén a tanfolyam díjának 50 százaléka, 1 héten belül történő lemondás esetén a tanfolyam díjának teljes összege.
  • Amennyiben egy meghirdetett tanfolyamra nem jelentkezik legalább 5 fő, abban az esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy a meghirdetett tanfolyam időpontján változtassunk. Az időpontváltozásról értesítjük a már jelentkezett hallgatókat, de ha nem felel meg nekik az új időpont, abban az esetben teljes egészében visszatérítjük a befizetett tanfolyami díjat.
  • A tanfolyam megkezdése előtt 7 nappal, kiküldjük a jelentkezett hallgatóknak a tanfolyam díjáról szóló számlát, amelyet legkésőbb a tanfolyam kezdetéig ki kell egyenlíteni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t