Sybase Brand Color Bar
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Rendezvény > Sybase TechDays 2011, Bécs
 
 
 

Sybase TechDays 2011, Bécs

Május 19-20-án Bécsben lesz a Sybase éves technológiai meetingjének, a TechDays 2011-nek a közép-európai állomása. A kétnapos konferencián a szoftvergyártó vezető technológusai ismertetik az újdonságokat és a roadmapet.

PROGRAM

Május 19., Csütörtök

09.00-10.00    Regisztráció

10.00-17.00    Előadások (szünetekkel és ebéddel)

Május 20., Péntek

09.00-15.00    Előadások (szünetekkel és ebéddel)

> Részletes program (PDF)

> Regisztráció

HELYSZÍN

Austria Trend Hotel Savoyen
Rennweg 16

1030 Vienna

> A helyszín weboldala

> A szállodai foglalását a rendezvényre történő regisztrációval együtt intézheti

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Mindkét nap három előadás fut párhuzamosan, amelyek az alábbi témakörökben hangzanak el:

Termék roadmapek és vízió

Az adatelemzés, adatmenedzsment, adatfeldolgozás és fejlesztés, mobilizáció területen használatos Sybase termékekkel kapcsolatos tervek és irányok ismertetése. Az előadók beszámolnak a globális trendekről, ügyféligényekről, valamint az SAP akvizíció Sybase-re gyakorolt hatásáról.

Mobility és mBanking

A Sybase által kínált alkalmazás-mobilizációs technológia és eszközmenedzsment bemutatása, eszközbiztonság, SAP mobilizáció lehetőségei. Továbbá ismertetjük a Sybase mobil banking megoldásait, amelyek segítségével a banki ügyfelek telefonjaikról intézhezik banki ügyeiket.

Adattárházak, elemzés

A hamarosan megjelenő Sybase IQ 15.3 bemutatása, beleértve az új PlexQ Distributed Query Platformot. Az SAP Business Objects és Sybase IQ termékcsaládok használatának előnyei és lehetőségei.

Adatmenedzsment

Az Adaptive Server Enterprise 15.5, Replication Server 15.5 és 15.6 valamint a PowerDesigner újdonságainak ismertetése. A Sybase High Volume Adaptive Replication, real-time load és in-memory database replication technológiáinak ismertetése.

PowerBuilder

A PowerBuilder 12 World Tour eredményeinek ismertetése, valamint a hamarosan megjelenő 12.5-ös verzió újdonságainak bemutatása. Hogyan építsünk kimagasló felhasználói élményt nyújtó PB alkalmazásokat, tippek a migrációhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2010, Sybase Inc. - v 6.1 Nyitóoldal / Kapcsolat / Kereskedelmi feltételek / Adatvédelem / Etikai kódex Kövesse a Sybase-t